Nedräkning till julmarknad

Mitt pysselrum har varit i fullständigt kaos, inte enbart pga pysselsaker som legat i oordning, utan i våras blev det även dumpningsställe för det som stod i tvättstugan då den renoverades. I höstas fick jag äntligen ork att städa rummet och efter ett kreativt uppehåll på mååånga månader har jag äntligen hittat ro att sitta och skapa där igen.

Nedräkningen pågår just nu till julmarknaden i Uppsala. Det var lite nära att det inte blev av, då tekniken inte stod på min sida och mejlet från arrangören som undrade om jag var intresserad av att stå i år igen försvann i cyberspace. Vilken tur att jag till slut själv tog kontakt med honom. Han lyckades trolla lite så jag har en plats, och även min gamla vanliga plats.

I år känner jag mig lite mer organiserad i pysslandet. Kreativiteten har verkligen kommit tillbaka och jag har fått idéer till nya saker att utöka mitt utbud med. Kommande veckor kommer jag uppdatera bloggen med lite bilder på det jag skapat och som går att hitta hos mig på julmarknaden i Hågaby, Uppsala 14-15 december. Om du bor i Uppsalatrakten – missa inte denna mysiga marknaden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *