Halsbandshänge med ugglor

Intresserad av halsbandshänge med ugglor i olika motiv?

ugglor1Jag kunde inte låta bli när jag fick hem dessa cabochon att skapa en del olika halsbandshängen! Plattorna är nickelfria.

ugglor2

Hänget är 5,5 cm lång. Några har fått ögon, en del inte. De som saknar kan jag sätta dit ögon på, om så önskas.

ugglor3

Ett Sauron-öga kanske? 😀

Ifall du är intresserad av att beställa kan du skicka ett mejl till mig på pysselmani@gmail.com.

19/6: Nu är alla ugglorna sålda men jag kommer göra fler framöver så är du intresserad är det bara att höra av sig! Nu har jag även kedja hemma så kan göra ett komplett halsband av dem. Och om du inte använder halsband men älskar dessa ugglor så kan jag även göra nyckelringar med dem.

 

2 thoughts on “Halsbandshänge med ugglor

  1. Hej jag undrar om du har planerat att göra fler ugglor snart? Jag skulle vilja köpa en till min mamma som älskar ugglor och dessa var superfina. 🙂

    • Jag har fler på lager nu, dessa ugglor finns nu både som halsbandshänge, komplett med kedja, och även som nyckelring. Jag mejlar över lite bilder till dig senare i veckan när jag hunnit fotografera de jag har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *