Godisbord med massa julgodis

För nästan exakt 1 år sedan bar vi ut ett stort brunt vitrinskåp till ett förråd. Möbeln var kvar efter de förra husägarna och den fyllde en funktion tills vi bestämt oss vad för möbel vi ville ha. 2013 byggde vi om vid tv-hörnan i vardagsrummet och satte in en stor hylla bestående av IKEAs Bestå. I år har vi till slut köpt nya skåp istället för vitrinskåpet (som inte alls var vår stil, enligt en kompis. Intressant, har inte tänkt på att vi har en egen stil! 🙂 )

godisbord1a

Nu i jultider har jag ställt fram en del godis på bänken. Mycket hamnar i glasburkar eftersom vi har katt, och sedan uppmuntrar skålar med fåtal godisbitar till att man inte äter allt för mycket på en gång.

godisbord1b

Jag letade länge innan jag hittade krukor som jag tyckte passade.Helst hade jag velat ha en jättestor, långsmal kruka men de tycks inte existera. Istället blev det två på fot och strax innan jul hittade jag två stora, kraftiga orkidéplantor. Perfekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *