Välkommen till världen lilla tös!

En kollega blev pappa förra månaden. Så vi var en del som gick ihop och köpte lite presenter till hans dotter. Min kollega som gav sig ut och köpte alla fina saker undrade om jag kunde göra ett kort som vi alla kunde skriva på, hon tyckte att grattiskort jag gjorde till en annan kollega som blev förälder tidigare i år var så fint. Efter ett sådant beröm gick det ju inte att låta bli att göra ett kort även den här gången 😉

kort5a

Ibland kan kort ta lång tid att sätta ihop, bland annat kan färger/mönster på pappret vara svårt att välja. Men den här gången gick det väldigt snabbt! Och det var väldigt roligt att sitta och papperspyssla 😀

kort5bJag har använt mig av en ramdies från Spellbinders, tagen är från Magnolia Doohickey club vol 5. Paraplyet är första gången jag använder (från Spellbinder) men det passar ju så bra in på oss meteorologer så inte mycket beslutsångest där ifall det skulle med eller inte 😉

kort5c

Att chalka kanterna gör verkligen stor skillnad. Här är papperna innan jag satt färg på dem med mina distress ink dynor.

kort5d

Insidan… Ramen är också en Spellbinder-dies. Mönstret på pappret perfekt, tycker det inte behövdes så mycket mer dekorationer till det.

kort5e

Stämpeln matchade även texten på det mönstrade pappret riktigt bra! Jag har fått tag i ett alfabet med dies, både med stora och små bokstäver. Så nu blev det premiär att använda dem med!

kort5f

Och så här blev baksidan! Man måste ju signera sina kort! Denna specialbeställda stämpel köpte jag för några år sedan. Tror det var från Roxstamps.

 

One thought on “Välkommen till världen lilla tös!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *