Decoupage på pussel

Pussel är kul och ännu roligare blir det när man kan göra ett med egen design.

decoupage pussel1b

Något jättesnabbt pyssel var det förstås inte, men kul ändå!

decoupage pussel1a

Du behöver:

  • pussel
  • servett
  • decoupagelim och pensel
  • kniv

decoupage pussel1c

På servetten ska du använda det översta papperslagret. Om du behöver skarva för att motivet inte fyller upp pusslet så är det bäst att riva servetten i bitar, inte klippa. Då blir resultatet bättre. På min servett kom det in lite flygplansvingar till höger så där fick jag använda mig av lite blått servettmotiv och försöka lappa ihop det till en hel bild.

Jag lade decoupagelim på pusselbitarna och fäste lite av servetten i taget. Sedan fick det lite extra decoupagelim på ovansidan. När det torkat ordentligt använde jag en kniv för att skära isär motivet vid pusselbitarnas kanter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *