Pysselförvaring med många fack

Nu i veckan fick jag syn på en trälåda inne på Netto. Den innehöll massa småfack, perfekt för små pysselprylar! Jag hade tänkt stoppa ner den här lådan i min byrå i pysselrummet men där fick den inte plats. Den fick inte heller plats i min bokhylla, djupet var för litet så lådan stack ut över kanten. Sedan insåg jag att den går perfekt in i ett av facken på Expeditbokhyllan! Problemet var bara att en sådan låda ser väldigt tanigt ut, den är nämligen bara 8-10 cm hög. Så hur löser man detta problem? Jo, man köper två till 😀

En av lådorna har nu fått ett innehåll.

pysselförvaring1a

Mina knappar och säkerhetsögon var tidigare utströdda i fyra olika lådor. Nu får jag en mycket bättre överblick!

pysselförvaring1b

Det undra lagret har större lådor, perfekt för de knappar som inte rymmer i något av de mindre facken på övre plan.

pysselförvaring1c

Med en glasskiva kommer jag snabbt se om jag plockat fram rätt låda. Fast å andra sidan, en pysslare kan väl inte lämna en trälåda så här? Har bestämt lite passande stämplar här hemma som passar in på knapp-temat. Dags att damma av dem!

2 thoughts on “Pysselförvaring med många fack

    • Den lådan hittade jag på Netto. Jag har sett de fått in något liknande efter jag köpte mina. Tyvärr har de inget stående sortiment, utan man måste ha koll på deras reklamblad och hoppas närmsta butiken får in dem. Jag har märkt att det är en sak som kan variera en hel del från en Nettobutik till en annan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *