Blomstrande armband

Nu har jag även kommit igång med att göra armband med mina blompärlor!

armband1a

Detta la jag till sista detaljerna på nu på förmiddagen. Det tog mig mer en timme att gör men var ändå lite enklare än detta som färdigställdes igår:

armband1b

Jag tror att armbandet består av mer än 60 stycken blommor, som alla skulle sättas på en hattpinne och en ögla skulle böjas till på baksidan (och överflödig tråd knipsas bort). Detta satt jag med i omgångar men ska man göra ett sådant här får man räkna med en del pysseltid, skulle gissa på ca 3 timmar men tycker ändå resultatet är värt det.

armband1c

Sedan har vi förstås även det här armbandet! Det gjorde jag för ett tag sedan men tror jag behöver göra lite korrigeringar på det innan jag känner mig helt nöjd.

armband1d

Jag tycker toggellås gör sig bäst på sådana här armband, då blir de lättast att få på och av. Jag har beställt hem guldfärgade toggellås, så på det här armbandet ska jag byta lås så det matchar kedjan.

armband1e

Precis som örhängen och halsbandshängen är armbandet väldigt lätt!

armband1f

Men detta blev jag riktigt nöjd med! Och visst blev toggellåset helt perfekt till alla bladen?!

armband1g

Nästa armband ska nog få gå i vitt, lila och blått!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *