Återkommande stickträff

Idag var det sticklördag på SMHI igen! Det var andra för i år och den sjätte i raden av lyckade träffar! Vi brukar alltid ha en träff på våren och en träff på hösten. Vi är något mellan 45 och 60 pers och det är tre butiker på plats.

Nu har vi verkligen fått in en bra rutin. Vi är ett mindre gäng som dyker upp vid nio-snåret som möblerar om och börjar förbereda fikat. Vid halv tio dyker butikerna upp, och då står borden redo för dem och så kan de få packa upp i lugn och ro innan alla stick- och virkglada människor dyker upp vid kl 10. Den här gången kändes allt ganska lugnt och jag kände mig själv stressfri. Jag insåg fram mot senare eftermiddagen, då folk började droppa av, att jag inte fotat någonting alls! Är du nyfiken på hur det kan se ut så spana in dessa bilder från sticklördagen våren 2015.

Jag hittade ett garn som matchade min vinröda klänning sååå bra! Otroligt jag lyckades hålla fast vid mitt garnköpstop och lät bli att köpa det. Men nu är ett väldigt tidskrävande stickprojekt äntligen färdigt så nu kanske jag kan komma igång med att sticka upp mitt lager (så det är tillåtet att fylla på det igen).

Bor du i Norrköpingstrakten, är stickare/virkare och är intresserad av att träffa fler som handarbetar – kom och umgås med oss! En del av oss träffas på café Täppan måndag seneftermiddag/kväll udda veckor och jämna veckor onsdagar på café Broadway. Ev ändringar om tider/platser samt när nästa sticklördag är finns det information om på Stickcafé i Norrköping på Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *