Pysselträff i Norrköping

För ett tag sedan startade jag en Facebookgrupp för Vi Pysslare i Norrköping. Jag är redan med i en grupp för oss som stickar och virkar här i stan men den här andra gruppen är för mångpysslare. Idag hade vi vår första träff, och det var riktigt roligt! Detta första tillfälle var kortare, lite granna för att komma igång och så en del av oss får en chans att börja lära känna varann. Vi var 10 stycken och visst, flera känner jag från stick- och scrapsammanhang men några nya ansikten var det ändå för mig – jättekul!

Jag tänkte inte på att fota medan vi höll på så här kommer bara bilder på lite av det jag pysslade ihop:

örhänge4a örhänge4b

Tidigare i veckan hade jag fått hem ett par löv, och de har jag varit nyfiken på att skapa örhängen av. Så pysselträffen kom lagom i tiden 🙂

Jag hade bara med mig saker att pärla med men en del satt med kort och scrapbooking, några med målning (du vet, de där böckerna som så många säger är avkopplande) och det förekom även lite garnpyssel. Så kul att se spridningen på olika hobbies! Några hade även med sig lite pysselsaker till försäljning. Perfekt tillfälle att rensa ut, det man själv inte använder kanske är till glädje för någon annan. Så loppisbord kommer nog kunna förekomma lite då och då på träffar framöver, skulle jag tro.

Det var väldigt roligt att höra hur uppskattad dagen var. I alla fall tolkar jag “när är nästa träff?” och “den behöver vara längre så man hinner göra lite” som ett gott tecken! Nu blir det att kolla upp hur helger ser ut framöver. Oktober är tajt men november är hög tid att ta tag i julkorten så en träff på flera timmar (mer än dagens tre) kan vara väldigt passande 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *