Lite dille på pärlor

Det kom ett paket med posten. Och sedan ett till och ett till. Ja, det är inga stora paket, mer som knöliga brev. Innehållet är däremot hur roligt som helst! Det är pärlor, pärlhattar, hattpinnar osv. Numera är det med spänning jag tittar i brevlådan när jag kommer hem. I några av paketen har det legat bokstavspärlor och jag var bara tvungen att testa en del av dem

stickmarkörer3

Så det blev ett par stickmarkörer!

armband1a

Det vita armbandet blev lite för tajt när jag gjorde det för ett par veckor sedan. Nu är det omgjort och något längre. Det blev även ett nytt, med lite text på. Såg en bild på Instagram på ett armband med just den här texten och tyckte det var ett bra budskap att gå runt med på handleden 😀

Jag gjorde även två andra armband:

armband1b

Men jag är lite osäker. Känns ju som det borde varit med ett “att” i mitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *