Det kom ett pysselerbjudande från Cchobby

I mitten av augusti fick jag ett väldigt roligt mejl. Hobbybutiken Creativ Company hörde av sig till mig och undrade om jag var intresserad av ett samarbete. De har väldigt mycket att välja på inom olika typer av hobbies och eftersom jag är mångpysslare fann jag mycket som inspirerade mig. Nu har jag fått hem en del material till olika pysselprojekt och det känns lite som att helgen nu är fullbokad!

cchobbyJag vet inte riktigt vad jag ska kasta mig över först! Jag har sett bollar gjorda av honeycombpapper och visst vore det kul men sedan har jag andra idéer vad man kan göra av det. Samtidigt känner jag just nu lite inspiration till decoupage eller så är det dags att se efter att målarpenslarna är ordentligt rengjorda från senast. Nej, jag tror jag imorgon ska ut och riva upp lite mossa ur gräsmattan medan jag funderar på veckoslutets pysselupplägg!

Och om du undrar hur tusan jag får in mossa bland allt pyssel här ovan, tja, då får du väl titta in igen i början av nästa vecka och se vad jag haft för mig under helgen 😀

 

2 thoughts on “Det kom ett pysselerbjudande från Cchobby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *