Födelsedagspresent med upplevelse

I helgen som var hade vi sambons äldsta systerson på besök. Han fyllde år tidigare i augusti och fick då ett handgjort kort i present av oss.

Leos kort1aPappret med cirkustema är från Panduro och det passade ju perfekt att göra ett kort till en 8-årig grabb av det!

Leos kort1bSå här blev insidan. Paketen och ballongerna är dies från Magnolia. Och på ena sidan fick han en planering för helgen! Vi var ganska nöjda med “hemlig aktivitet” för när vi satte ihop planeringen hade vi ingen aning om hur vädret skulle bli. Vi visste att han väldigt gärna ville åka och spela minigolf, men skulle det ösregna är det ju tråkigt om det står en sådan sak inplanerat. Då skulle någon inomhusaktivitet passa bättre. Nu var det högtryck och sommarvärme så det blev helt perfekt att testa minigolfbanan i Folkparken här i Norrköping! Tidsplaneringen höll inte riktigt, vi hamnade lite före schemat. Men Leo var inte direkt besviken då det innebar det blev mer pysseltid! 😀

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *