Grattiskort med uggla

För ett tag sedan köpte jag en dies från Sizzix i form av en uggla. Nu har jag invigt den genom att göra ett kort!

kort2cUgglan har jag stansat ut med hjälp av min Big shot-maskin. Pappret var ursprungligen vitt. Först färgade jag in det med distress ink dynan vintage photo och den mörkare bruna nyansen är dynan som heter walnut stain. Distress ink dynor har verkligen blivit en ny favorit för mig och jag har börjat samla på mig dem i fler färger. De är helt underbara att använda för att färga in kanter på exempelvis ramar. Pappret med den snirkliga ramen har fått lite färg ingnuggat och samma sak med det vita pappret som jag satt ovanpå. Med walnut stain blev det en väldigt effektfull kant!

kort2aJag har använt vitt cardstock som kortbas och mönsterpapprena är Tim Holtz. Ugglan fick fastna både på framsidan och insidan. Det syns säkert inte men det stora mönstrade pappret har jag också använt min distress ink dyna på. Egentligen borde jag ha tagit en bild för och efter för skillnaden är inte så stor men effekten är desto större.

kort2bOch så här ser hela insidan ut! Jag kände mig riktigt nöjd med resultatet 🙂 Nu får jag lust att göra ännu mer kort!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *