Lite designfix och Facebook

Fördelen med att ha några dagar ledig i rad är att man hinner pyssla med lite grejer här och där. Tekniskt fix hör väl inte riktigt till mina favoriter men ibland är det bra att ta tag i det, och resultatet blir lite bättre.

Jag har en längre tid stört mig på att headern var så stor. Efter letande bland bilder på pyssel som jag har gjort fick jag till slut ihop en ny variant, som har lite lägre höjd. Det blev även lite omstuvande i rubriker och högerspalten.

Ett annat pyssel är att jag nu har fixat en egen sida för Pysselmani på Facebook! Så de som vill kan nu följa mig även där 😀

facebookHmm. Undrar om jag någonstans kan hitta att byta ut det där med lokalt företag? Hihi, råkar visst bli mer tekniskt fix framöver!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *