3 år som husägare

Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen! Nu har det gått hela 3 år sedan vi flyttade in i vårt hus 🙂 Det tar verkligen tid att inreda som man vill, men nu har mycket trillat på plats. Något som vi verkligen är riktigt nöjda med är det matsalsbord som kom på plats redan under det första året, fast stolarna dröjde ytterligare ett år. Steg för steg har vi bytt ut de möbler som vi hade från början och under det senaste året har vi äntligen bytt ut den sista möbeln som de förra ägarna lämnade kvar:

ommöblering2aHär har vi istället bundit ihop det med den nya tv-möbeln, så det blev återigen lite Bestå-skåp från Ikea. Ovanför dessa funderar vi på att hänga en stor tavla. Det får väl bli 2015 års projekt att fixa!

ommöblering2bHär har vi något annat nytt i hushållet – lilla Smultron! Henne hämtade vi hem från Fiahemmet i slutet av augusti. Vår andra kattös Zoofii är väl fortfarande inte helt nöjd med detta, men hon kan, om än lite motvilligt, dela med sig av förra årets sommarbygge:

kattgårdDet känns som det mesta nytt har skett i trädgården. Ett annat lyckat projekt var den här paviljongen och trädäcket:

paviljong med trädäckOch våra thujahäckar blev äntligen toppade förra våren – lycka!

Men inomhus kan man enkelt göra små men tydliga förändringar.

ommöblering2cDen här köksön från Ikea blev helt perfekt i köket! Den är inte det minsta i vägen, utan förenklar så mycket när vi båda står i köket och förbereder mat.

Vi har möblerat om lite i köket. Köksbordet och kökssoffan vreds 90 grader. Det kan göra enormt stor skillnad!

ommöblering2dMen… Nu måste vi verkligen ta tag i att byta ut den där lampan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *