Stickad cupcake-mössa till systerdottern

Att umgås med massa stickgalningar har sina för(och nack)delar. En kompis till mig gjorde förra året en cupcake mössa. Den var så himla söt så jag var bara tvungen att skicka en bild till min syster. Hon tyckte självklart den var helt underbar så det var bara att börja gräva i garnlagret. Jag fastnade för mitt Mallorcagarn från Yarn-paradise, lite för att jag råkade ha passande färger: brunt, grönt och vitt.

cupcake mössa1aMössan blev färdig när vi var iväg på Gran Canaria men det var först häromdan jag träffade lilltösen och fick se ifall den passade. Och det gjorde den! Fast lillan tycker inte att man ska ha mössa på sig inomhus, så så fort hon fick ett tag om den åkte den av!

cupcake mössa1bDet lilla körsbäret på toppen är verkligen pricken över i. Mönstret hittade jag hos Made by Cecilia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *