Remake på en byrå

Mitt pysselrum börjar äntligen ta form (har bara snart hållit på i 3 år med att inreda det…). Det senaste tillskottet i möbelväg är den här byrån:

målad byrå1aDen passade dock inte riktigt in i stilen jag vill ha på mitt pysselrum. Den behövde lite uppiffning! Jag hade fått en del beslag av svågern. Bara att byta handtagen på en byrå gör enorm skillnad!

målad byrå1bNu är det mer min stil 🙂 Jag ägnade en del lediga helger åt att måla om byrån. Det fick ta den tid det tog men nu äntligen är den färdig, och vilken skillnad lite färg gör!

målad byrå1cJag ska byta ut min LP-bänk mot den här.

scrapalbum förvaring

Den har hängt med ett tag och är riktigt bra att ha scrapalbum i! Men jag behöver lådor, nu ser det bara kaosartat ut på den här bänken! (ja, alltså inte på den här gamla bilden, men sedan ett halvår-år tillbaka har den blivit en avlastningsyta och jag vill ha ordning, inte kaos).

målad byrå1d

Beslagen har jag tvättat och lagt lite ny färg på dem. Det blev ett extra arbetsmoment men klart värt det.

målad byrå1e Nu i helgen ska vi bära den på plats! Sedan har jag lite sortering att fixa med 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *