Får man ta med sig stickor på flyget?

Svaret är: ja! I alla fall var det inga problem för mig. Vi flög från Norrköpings flygplats till Gran Canaria, och även på hemresan gick det bra igenom säkerhetskontrollen med stickorna.

Jag använder numera övervägande knitpro-stickor (tipparna i trä). Utifall det skulle bli problem i säkerhetskontrollen med stickningen hade jag tagit av tipparna från kabeln (det är den braiga saker med knitpro, stickorna går att skruva av och kombinera med kablar i valfri längd) och lagt stickorna i mitt fodral till solglasögonen. Jag hade med mig ett kuvert med min adress och frimärke, skulle det bli stop på dem skulle jag ju kunna be dem posta brevet åt mig. Som tur var blev det inget problem och under den 5-6 timmar långa flygningen till Gran Canaria fick jag lite stickat på min sjal.

stickningAtt landa i sol och temperatur på över 20 plusgrader var inte alls så tokigt! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *