Julklappstips nr 20 – Gör egna julgrupper

Nu är en hektisk tid för blomsteraffärer. Många är det som kommer och köper en julblomma eller blomsterarrangemang att ge bort. Jag tycker det är en jättebra present! Men även om floristerna gör jättefina saker kan det faktiskt vara kul att smutsa ner fingrarna lite granna själv 😉

Att göra egna julgrupper är lätt! Du behöver en kruka eller en skål och lite olika växter. Här är några jag tidigare har gjort:

julgrupp

julklappstips20blomsterarrangemangLite dekorationer som kottar eller grenar med lavor kan man enkelt hitta i naturen. Pynta med små julgranskulor, tomtar eller fina stenar. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser!

När vi var och hälsade på mina föräldrar idag så såg jag ett lite annorlunda men väldigt fint arrangemang.

julklappstips20e

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *