Trädgården går ner i vila

Usch, imorse var gräsmattan vit av frost. Jag tycker verkligen inte om det! Sommaren har varit fantastisk och det gör mig ledsen att se saker och ting vissna ner nu. Tack och lov greppade jag spaden igår och fick in min physalis-planta!

physalis1aDen har växt lite… Nu ska den få stå på inglasade uteplatsen ett tag tills det även blir för kallt där, då åker den ner i källaren för övervintring. Och så hinner bären mogna! 🙂

physalis1bDen var verkligen liten tidigt i somras. Ser ni den? I landet bakom rabarbern?

physalis1cBättre? Jisses, då jag köpte den här lilla taniga plantan var jag väldigt kritisk till att vi skulle få någon skörd. Sedan bredde den bara ut sig alltmer i landet. Till nästa år vet jag att den vill ha en hel del utrymme, så ska få bo någon annanstans än i landet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *