Tid att besöka skogen

Igår var jag ledig men trots det gick jag upp tidigt. Jag släppte av sambon på hans jobb och sedan åkte jag ut till skogen med svampkorgen i högsta hugg. Efter någon timmes runtklampande i skogen blev jag ganska nöjd.

trattkantarellerDe växte lite glest men här och var hittade jag stora klungor med trattkantareller! När jag var ute för en månad sedan var det helt tomt på dem men nu har vi fått en del regn så de växer för fullt!

svampkorgJag hade ju självklart hoppats på en rågad korg! Men det här är ändå en hel del. Vågen stannade på 1,7 kg! Nu ligger svampen och torkar på tidningspapper i pysselrummet. Det är verkligen perfekt med golvvärme där! (fast eftersom jag vill sitta och pyssla där idag får jag nog tillfälligt flytta på dem, katterna vill ju självklart bli insläppta om jag sitter där)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *