Klä om stolar

I köket har vi ett bord med fyra klädda stolar. Stolsdynorna har länge varit i behov att bytas ut. Tyg har jag haft hemma ett bra tag men jag har inte riktigt haft ork att ta tag i det. Den ena stolen tog jag av tyget på för snudd på ett halvår sedan men nu äntligen har jag klippt till tyget och häftat fast det!

klä om stol1aDe gamla dynorna är helt klart solkiga, men går alldeles utmärkt att ligga på för det, anser lilla Smultron! Fast den nya dynan klär henne lite bättre i färg.

klä om stol1bVisst blev den snygg?! Nami var snabb att upptäcka att jag klätt om den. Och den ser ut att ha fått klart godkänt.

klä om stol1dJag använde den gamla klädnaden som mall när jag klippte ut tyget. Det jobbigaste var nog att få loss det från stolen. Nu har jag fått ett tips av en kompis, att köpa en häftklammerbortagaren. Jag har redan testat den och nu var det betydligt mycket enklare!

häftklammerbortagareSå rimligen borde det inte ta mig så lång tid att fixa även de andra tre stolarna. Tyget är nämligen redan tillklippt. Att häfta fast det igen går på nolltid!

 

One thought on “Klä om stolar

  1. Pingback: klä om gamla stolar | mobler-se.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *