Halloween närmar sig…

I måndags började jag sådär okristligt tidigt. Väckarklockan ringde ca 4.10. Man kan tycka att det räcker men ena katten som sov på nedervåningen vaknade till och fick nog lite för bråttom med att komma rusande och hälsa mig godmorgon för hon lyckades utlösa inbrottslarmet. Jag skämtar inte när jag säger att det låter som en mistlur. Man vill bara få tyst på det! (det braiga är ju att en inbrottstjuv vill ju inte vara kvar i det heller). Det tog i alla fall en liten tid innan mina skakiga ben lugnat ner sig. Jag hade lagt fram kläder i badrummet på nedervåningen och tog lite tid på mig så jag hann varva ner. Sedan var det dags att utfodra de tre hungriga katterna som sprang runt benen. Går ut i köket, tänder lyset och… skriker till.

I kökssoffan satt…

Benke…en som väntat på frukost bra länge! Pust! Tro mig, nu var jag vaken!!! Jag hade ju varit med igår när vi köpte den på Ö&B men vi glömde packa upp den. I alla fall innan jag gick och la mig.

Sambon döpte den till Benke och nu flyttar hen runt lite här och var 🙂

BenhovenBenhoven! Ena katten fick dock lust att skaffa sig uppmärksamhet med att gå över pianot så Benke fick inte spela så länge (nej tack, vill inte vakna mitt i natten och höra pianot!)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *