Besök på Syfestivalen

Imorse var vi ett gäng från stickcafét i Norrköping som satte oss på buss upp till Stockholm, eller närmare bestämt Syfestivalen på Stockholmsmässan.

syfestivalen1aDet blev en heldag! Vi kom upp runt 10-tiden och bussen gick hem först 17.20. På slutet var det väldigt lugnt, men innan dess var full rulle!

Här kommer lite inspirerande bilder från dagen!

syfestivalen1o syfestivalen1n syfestivalen1m syfestivalen1l syfestivalen1k syfestivalen1j syfestivalen1i syfestivalen1h syfestivalen1g syfestivalen1f

Jag tycker det var lite häftigt att hitta garnskålar på mässan! Det har kanske funnits förr, men eftersom jag har fått två garnskålar som min syster gjort själv i keramik hajade jag till lite när jag såg dessa 🙂syfestivalen1e syfestivalen1d syfestivalen1c syfestivalen1bJag är riktigt nöjd med dagen! Jag hittade en del av det jag letade efter, och lite annat kul som jag snubblade över.

syfestivalen shoppatNu börjar det bli ganska mycket böcker i mitt pysselbibliotek! Men aldrig tillräckligt 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *