Invirkade hörlurar

Jag kan gå och bli helt vansinnig på hur lurarna till mobilen trasslar ihop sig. Jag får alltid ägna en del tid åt att reda ut trasselröran. Nu har jag bestämt mig för att göra något åt det. Det enda det krävde var en virknål, garn och en liten stoppnål.

virkade hörlurar1aJag har använt mig av ett tunt garn och den minsta virknålen jag hade. Garnänden i början fäste jag genom att virka in den en bit. På slutet fäste jag genom att försiktigt trä en stoppnål genom maskbågarna.

virkade hörlurar1bJag ville att garnet skulle ligga så nära sladden som det gick. Fasta maskor fungerar därför inte, det blir en väldigt tydlig upphöjd kant. Jag har istället gjort smygmaskor och då tagit garnet först under sladden och nästa maska från typ ovansidan. Ska försöka fota nästa gång jag, sambon vill nämligen också ha sina så här!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *