Decoupage med Disneys Bilar

Min systerson verkligen älskar Blixten, Bärgarn och de andra karaktärerna från Disneys Bilar. Han fyller år idag och samma dag som hans lillasysters dop passade vi på att fira honom, då vi ändå var och hälsade på. Presenten från oss var väldigt enkel men så himla uppskattad!

decoupage BärgarnFörst öppnade han paketet med ett specialglas till honom. Jag hade fått tag i en servett med bland annat Bärgarn. Jag klippte ut motivet och fäste det med decoupagelim. Efter det torkat härdade jag det i ugnen så det här borde hans föräldrar kunna diska i diskmaskin.

decoupage på glasDet blev även lite decoupage i botten!

Jag tror inte Emil först såg att det var Bärgarn på glaset. Men nästa paket var det ingen tvekan.

Blixten– Blixten!

En minusgrej med den här tallriken är att jag använde inte decoupagelimmet som kunde härdas i ugn så den här får föräldrarna diska försiktigt. Jag hade tänkt måla undersidan vit men det gick inte så bra, färgen blötte igenom servetten när jag försökte på en annan tallrik.

decoupage1dEn nöjd grabb! När han öppnade paketet med tallriken var han snabb att ställa den framför sig, och snudd på kasta bort assietten som hans mamma dukat fram till tårtan:)

 

One thought on “Decoupage med Disneys Bilar

  1. Det är klart! Varför ska man äta på mammas farmors gamla tallrikar när man har en tallrik med Blixten på till tårtan??? Tyvärr börjar den släppa redan, så att diska är ej att tänka på, vi använder den som bricka till frukostmackan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *