The book of positivity

För ett par veckor sedan snurrade det runt en liten utmaning på Facebook bland mina vänner. Man skulle under 7 dagar skriva 3 positiva saker på sin vägg och varje dag utmana en ny vän att göra detsamma. Jag tyckte det var en kul grej och hakade på det (men struntade i att utmana någon ny varje dag, jag tror många faktiskt kan bli lite trötta på sådana saker).

En liten intressant sak som jag upptäckte efter några dagar var att jag var betydligt mycket positivare och gladare än jag varit en vecka innan. Om det berodde på att jag varje dag tvingade mig till att tänka ut ett par positiva saker med dagen eller om det var andra omständigheter vet jag inte. Men det kan vara så lätt att dras ner i negativa tankar så jag tänkte ge det ett försök, under en längre tid.

Att bara ta fram en bok och varje dag krafsa ner tre positiva händelser eller reflektioner funkar inte för mig, jag måste ju självklart göra boken lite extra fin!

altrad bokOch det roliga var att jag inspirerades till att använda två nya stansar som jag köpt till min Big shot-maskin!

altrad bok1bJag har byggt lager på lager. Först ett grönmelerat papper i botten, därefter är en oval utstansad i ett mönstrat origamipapper som jag köpt på Panduro. Det vit-grå pappret är utsansat med en annan typ av mall och fjärilen var en dekoration jag hade hemma. Fjärilar är jag väldigt svag för när jag pysslar, och den här passade ganska bra in i färgerna.

utstansatDen ovala ramen hade “i sidorna” en passande form som bara skrek att här skulle det sitta något bling!

book of positivityOch så här ser hela boken ut! Lite surt var det att jag inte hade en fjärde blingblomma att sätta längst ner men jag tycker det blev ganska bra ändå.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *