Från kaos till ordning och reda

I april var det 2 år sedan vi flyttade in i vårt hus. Tänk vad snabbt tiden går, och det är så härligt att se hur vi börjar få det mer och mer som vi vill ha det. Här kommer lite bilder på utvecklingen i vårt vardagsrum, det rum som genomgått de största förändringarna.

2012 – Inflyttningskaos

flyttkaos vardagsrum

vardagsrum

2013 – En aning till vart vi vill komma

matsalsplats

2014 – Ordning och reda!

matsal2014Investeringen i vårt stora matsalsbord (det är 2,80m långt, och fyller upp den här delen av vardagsrummet perfekt!) fick bli i omgångar men numera har vi 10 riktigt sköna stolar att sitta på! Och 10 nya klösmöbler enligt ena katten 🙁

2012 – Luftigt vardagsrum

vardagsrumTiden före matsalsbordet. Ytan utnyttjades verkligen inte. Vad sägs om en vals i vardagsrummet? Golvytan fanns verkligen till det.

2013 – Ihopplock till tv-hörna

tv rumSoffgrupperna hade vi övertagit från förra ägarna. Den bruna är riktigt skön, perfekt för en liten powernap men den andra gruppen var verkligen inte så värst bekväm att sitta och titta på tv i! Men vid årsskiftet slog vi till och beställde den soffa vi ville ha! Innan dess hade vi gjort lite renovering…

2014 – Ordning och reda!

soffgrupp2014Fina soffan! Här får vi plats med ett stort gäng för en filmkväll! Nu kan jag äntligen börja köpa lite fina kuddar, och dessa matchade nya tavlorna och gardinerna bra!

tvrum2014Och den jättefina tv-möbeln! I november 2013 rev vi ner den gamla väggen. Det tog ett gäng med timmar att montera ihop tv-möbeln men den passade in så himla bra i alkoven! Här får vi verkligen plats med våra filmer och serier. Och nu känns det verkligen som att vardagsrummet är så som vi vill ha det! Vi ska bara byta ut vitrinskåpet som står till vänster om matsalsbordet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *