Jag vispade ihop lite schampo

Vårt schampo var på väg att ta slut här hemma. Så jag gick ner i källarn och dammade av några flaskor.

gör eget schampoSom tur var hade jag tillräckligt av alla ingredienser! Sakerna har jag köpt från Crearome men nu var det länge sedan sist jag gjorde mitt egna schampo. När jag gjort tidigare har jag däremot tyckt resultatet med håret varit väldigt bra.

hemgjort schampoDet tog mig drygt 30 minuter att mäta upp och röra ihop allt. Det blev totalt 6 flaskor med schampo, så nu klarar jag mig ett tag! Jag hade inte så mycket av något eterisk olja. Enligt receptet (det går att köpa startkit med allt nödvändigt från Crearome, inklusive ett jättebra recept) ska det röras ner i början av allt. Men jag droppade i mitt i efterhand. Så nu har jag fyra olika dofter på schampot! Ett rent nöje helt enkelt 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *