Tredje stickträffen på SMHI

Igår var det en helt fantastiskt bra dag! För tredje gången hade vi sticklördag i Weibes, SMHIs matsalen. Det är verkligen en väldigt trevlig arbetsförmån att jag kan boka matsalen för personliga evenemang 🙂 Detta blev den tredje gången. Första gången var för nästan exakt 1 år sedan och andra träffen var i höstas. Nu har vi verkligen hittat en bra form! Vi hade som vanligt några försäljare på plats, och den här gången blev det mycket bättre placering för dem! Lokalen utnyttjades mer effektivt och vi hade även delat upp uppgifter mellan varann så det var inte några få som sprang runt som yra höns och fixade med allt, utan alla fick tid att sitta ner och sticka eller virka.

sticklördag

En av utställarna var Popsi! Bredvid stod Stortorget (glömde tyvärr bort att fota deras fina bord!)

stickhelg på SMHIDet blev långa rader med bord! Krokning, en som sålde tygpåsar, stickkompisen Jenny hade med lite tovade saker hon gjort och så var Johanna Wallin med igen. Jag är så himla frestad att testa ett par av hennes mönster!

stickatPrecis som föregående gånger så var det lotteri och jag vann igen! Och jag blev så glad, för när mitt namn drogs så fanns det kvar ett häfte av Johanna Wallins Sticka muddar. Lycka!

De andra två gångerna har vi varit ca 40 pers. Den här gången var vi dryga 60!!! Helt otroligt. Stickaföreningen var där och sedan hade vi även Lisa Bomble på plats som pratade lite! Lisa startade för ett par år sedan en stickgrupp som heter Online stickcafé på Facebook som idag har flera tusen medlemmar. Det är faktiskt tack vare Online Stickcafé som stickcaféet jag brukar gå på bildades (och via Online Stickcafé som jag hittade till dem för 15 månader sedan)

stickföredragJag träffade en massa nya goa människor under dagen och lyckades faktiskt komma ihåg att gå runt lite och titta på vad andra gjorde. De här grytlapparna fastnade jag verkligen för! undrar om jag inte skulle testa det nån dag, skulle tro att min katt-glada syster gärna vill ha ett par om inte annat!

grytlapp katter

One thought on “Tredje stickträffen på SMHI

  1. Lämnar ett litet avtryck på ditt fina inlägg om dagen. Det var riktigt roligt att lära känna dig:)
    Din bordsgranne på höger sida 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *