En enkel, stickad bebiskofta

Av en av stickvännerna fick jag tips på ett enkelt mönster till en bebiskofta. Vännen hade stickat i ett rosamelerat garn och jag bestämde mig för att göra en i samma garn. Jag hoppades nämligen att min syster skulle få en liten flicka. I mitten av april kom det mycket riktigt en liten Idun och häromdan var vi uppe och hälsade på henne, hennes storebror och deras föräldrar.

femtimmarskoftaKnapparna fick jag tag i från en annan av stickvännerna, de passade perfekt i färgen!

stickad koftaNån dag ska jag köpa en till sort med namnband, som man kan vika dubbel men ändå läsa texten bra. Den här namnlappen tog sin lilla tid att sy fast men jag tycker den blev bra inramad mellan två aviga varv.

namnbandMönstret till femtimmarskoftan hittar du här.

 

One thought on “En enkel, stickad bebiskofta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *