Trädgårdssäsongen är igång

I helgen som var var det riktigt milt så jag passade faktiskt på att göra lite trädgårdsarbete. Jag funderade på om jag borde ha gjort det här i höstas, för att ge bästa förutsättningarna nu under våren. Sak samma – nu är det klippt!

trädgårdsrabattBredvid planteringen av taklökar som jag fixade iordning förra året har vi den här marktäckande växten. Den behövde dock trimmas lite…

rensad rabattNej men titta! Det fanns visst ett par stenar där under! I höst tror jag att jag ska klippa ner dem igen, och då fylla på med lite ny jord. På sikt funderar jag dock på att plantera taklökar även här…

Jag gillar dock att ta tillvara på saker och ting. Så en annan, väldigt tom rabatt, gick från det här:

trädgård1dTill det här:

trädgård1cFår väl se om de rotar sig. Eller om frosten tar dem nu när det ska bli omslag till kyligare väder.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *