Förvaring är A och O

Sambons jobb ska flytta till nya lokaler och då sålde de ut en del av möblemanget. Vi fick tag i bokhyllor som kommer passa bra i verkstaden, så vi äntligen kan få det lite bättre organiserat. Sambon överraskade mig även genom att ta hem en ny möbel till pysselrummet.

arkivskåpDen ska efterhand målas men det får vänta till sommarsemestern! Tidningsstället bredvid har jag fått av en kompis och pappersstället till scrapbookingpapper fick jag hem för någon vecka sedan. Nu börjar det kännas som att jag har bra förvaringsmöjligheter i mitt pysselrum!

mappsystemJag får se om jag behåller alla mapphållarna. Här bör jag annars kunna få bra överblick på restpapper, peel off och kanske även att ark med clearstamps hamnar i dessa mappar…

pysselskåpOch en jättebra sak är att jag får det dammskyddat! Men den måste helt klart få en annan färg. Och kanske lite decoupage eller tapet på sidorna?

 

 

4 thoughts on “Förvaring är A och O

    • Jag har köpt det av en kompis som inte behövde det. De kan nog vara svåra att få tag i… Kanske går att hitta på blocket nån gång emellanåt? Kompisen hade köpt sitt från början av en scrapbutik som skulle lägga ner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *