Mönster på pulsvärmare med fårskinn

Ett par pulsvärmare är överlämnade till en kollega! Modellen är väldigt enkel. Med hjälp av drops garn Puddel ser det nästan ut som en rand av fårskinn.

pulsvärmareMönsterbeskrivning:

Lägg upp 46-50 maskor av Drops alpackagarn på stickor 2,5 och sticka slätstickat tills de blir lagom långa. Mina är stickade på rundstickor med magic loop, dvs jag stickar dem som en tub på direkten (alternativt använder man strumpstickor eller stickar fram och tillbaka och syr ihop dem i efterhand).

Maska av muddarna och fäst trådarna. Därefter virka ett varv fm med drops Puddel, jag använde virknål 4. Andra varvet virkas så här: 3 lm, 1fm ca 2cm framåt. Upprepa varvet runt och avsluta med 1 sm. Fäst tråden.

 

One thought on “Mönster på pulsvärmare med fårskinn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *