Lite band gör stor skillnad

En kollega undrade om jag kunde sticka ett par pulsvärmare till henne. Jag fick testa mig fram i hur många maskor det skulle vara. Jag trodde jag fick till det rätt men de blev för tajta. Jag var missnöjd och ett par pulsvärmare som jag är missnöjd med lämnas inte bort. Så jag lade upp nytt garn och stickade om. De första tänkte jag att de kan jag väl ha själv. Nja… De är verkligen barnstorlek så skulle passa någon med lite smalare handleder bättre.

slätstickade pulsvärmareMuddarna är slätstickade och behövde lite piffning. Två band gjorde stor skillnad! Men jag var tvungen att sy fast dem väldigt löst, de är nämligen inte flexibla så de fick absolut inte dra ihop pulsvärmarna.

pulsvärmareDe passade väldigt bra ihop med min kjol! Nu får jag lust att sticka fler pulsvärmare och dekorera med band eller virka spetskanter. Synd jag inte har åtta armar. Håller nämligen just nu på med 4 projekt, och har minst 2 stycken vilande. Och femtielva andra saker jag skulle vilja sticka, hihi!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *