Ett kort i gröna toner

Det här kortet gjorde jag i mitten av december. Det var en beställning från syrran till en kompis som skulle disputera. Tjejen gillar grönt och mer uppmuntran behövde jag inte! (jag har ju själv lite grön-dille)

kortNu fick jag användning för en del av mina dies! Löven var det premiär för, de köpte jag på Syfestivalen. Stämpeln är Penny Black, ett märke på stämplar som jag är väldigt förtjust i (i synnerhet kattstämplarna).

kort insidaInsidan går också i grönt, samma gröna cardstock som jag använde på framsidan. Och lite fler Penny Black-möss! Texten och klockan på den vänstra sidan är Tim Holtz-stämplar och är embossade (dvs jag har stämplat, hällt på ett pulver som därefter värmts upp så det smälter).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *