Ett grattiskort med klös

I veckan fyllde min syster år. Det kändes som perfekta tillfället att inviga en ny stämpel! Stämpeln är av märket Penny Black och kattstämplarna därifrån är så himla underbara! Och de påminner en del om syrrans katt Pillo.

grattiskortDet blev ett par steg när jag gjorde bilden med katten. Här visar jag med bilder steg för steg hur jag gjorde. Ibland är det inte bara att stämpla och färglägga! Det tog lite extratid, men tyckte det blev värt det.

grattiskort insidaÄven insidan pryddes med Penny Black-stämplar. Texten är en peel off-text, väldigt smidig om man inte vill stämpla en text eller skriva för hand. Lite handskrivet blev det självklart på kortet men det tråkiga är att det känns aldrig som jag har rätt typ av penna till det, så den handskrivna hälsningen blir jag typ alltid missnöjd med.

 

 

2 thoughts on “Ett grattiskort med klös

  1. Fint! Är själva “ramen” på insidan en stämpel eller har du ritat för hand? Himla fint är det hur som helst, det binder ihop det hela på ett schyst sätt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *