En väska så grön

För flera år sedan köpte jag en tovad väska på en av Panduros reor. Jag hade planer på att dekorera den men har hela tiden skjutit upp det.

tovad väska

Av en kompis fick jag ett par blommor hon virkat, i handfärgat garn. Det är väldigt tacksamt att dekorera med lösa blommor. De flyttas smidigt runt tills jag är nöjd, och därefter syddes de fast.

grön broschBroschen köpte jag för något år sedan på Glitter outlet i Söderköping. Den passade ju helt perfekt! Jag var så nöjd när jag hittade den i gömmorna i pysselrummet (lätt att glömma vad man har när man hunnit samla i ett par år)

tovad väskaEn liten enkelt blomma blev det vid ena handtaget. Blomman är faktiskt från en slaktad ljusmanschett, tror jag. Och lite bling limmades fast med limpistol. Det dolde även smidigt stygnen jag gjort då blomman syddes fast.

tovad väska baksidaBaksidan på väskan. Blommorna är från en stor bukett (skulle nog föreställa en hortensia) som jag köpte på Netto för kanske bara 15 kr. Billigt och väldigt drygt då det säkert måste ha varit minst 50 blommor.

dekorerad väskaOch så här blev framsidan! Jag blev riktigt nöjd. Jag ska nog fixa till lite vid dragkedjan. Skulle gärna vilja fixera den lite, så ingen ficktjuv lyckas pilla upp dragkedjan och sno plånboken för mig. Insidan är täckt av ett foder men ingen extraficka där jag kan lägga plånboken i. Så ett “hänglås” vore bra att få till!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *