Dekorerad kaffefilterhållare

För evigheter sedan köpte jag en kaffefilterhållare. Den var i trä så först skulle den målas och därefter pimpas. Målningen fick jag nog gjord förra året men jag velade väldigt mycket med dekorationerna så den hamnade i ett skåp. Nu har jag till slut tagit tag i det! Det smartaste hade självklart varit att limma ihop alla delarna innan jag började dekorera den. Men det är lätt att vara efterklok!

kaffefilterhållareDe svarta dekorationerna köpte jag nog för 5-6 år sedan! Ibland kan det verkligen ta tid innan “rätt” projekt dyker upp till vissa saker. De vita bladen och vita blomman kanske ni känner igen från andra altrade projekt. De är från en gardin som jag köpt på second hand. Jag är så himla nöjd med dem!

Först var det faktiskt ett luftigt hål på vänstra delen men så insåg jag att jag kanske kunde få plats med lite text här. Det blev perfekt! Bokstäverna är köpta på Panduro och jag rekommenderar dem varmt. De säljs i ett litet block med flera ark, och bokstäver som används ofta finns det lite fler av. De räcker länge och är väldigt prisvärda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *