Dags för en ny pysslig adventskalender

Julpysselverkstaden är i full gång här! Precis som tidigare år tänker jag köra en liten adventskalender med julpyssel på bloggen. Jag började med det på gamla bloggen 2010. 2011 bestämde jag mig för att köra ett specifikt jultema (pyssliga julklappstips, tyvärr orkade jag inte avsluta då så den idén kommer nog tillbaka). Adventskalendern 2012 hade temat Julpynt till granen, med en tutorial (beskrivning steg för steg) varje dag 1-24 december. Norrköpings tidningar kom faktiskt och intervjuade mig om detta och tog en del bilder!

Även i år tänker jag ha ett tema: Julpynt. Ja, det låter väldigt likt förra året men nu blir det pynt som man kanske inte riktigt försöker få upp i granen. Det pyssel jag kommer visa i december är ganska blandat: saker man kan pyssla med barn, billigt pyssel, snabba pyssel, tidskrävande och tålamodsprövande pyssel. Startskottet går 1 december och sedan visar jag er en beskrivning om dagen fram till julafton.

adventskalender 2012Här ser ni alla 24 projekten jag hade förra året! Bilden har jag pusslat ihop i Gimp, om någon är nyfiken på hur jag fått till det. Jag lovar, jag började månader innan december med det mesta! Beskrivning på varje projekt hittar ni här.

One thought on “Dags för en ny pysslig adventskalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *