Nya pulsvärmare och nya sida

Nu i veckan blev jag klar med ett par pulsvärmare som legat i stickkorgen som “ifall inget annat projekt lockar”. Det är en pulsvärmare som jag kommer tillbaka till flera gånger. Den är väldigt populär, och det är kanske inte så konstigt? Den är ju väldigt fin.

pulsvärmareJag ska nog göra ett par till snart för nu har jag en idé hur jag kan förbättra mönstret.

Hantverk till salu

Nu har jag äntligen lagt sista handen på en ny sida här på min hemsida. Här ovanför kan ni se att en ny sida har tillkommit. Under den här säljsidan kommer jag försöka uppdatera med färdiga alster som är till salu. Jag har en  del som ska fotograferas så får jag tid kommer den sidan uppdateras ytterligare under veckan som kommer.

 

2 thoughts on “Nya pulsvärmare och nya sida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *