Ett konfirmationskort

Jag fick för några veckor sedan en beställning på ett konfirmationskort. Jag hade ett fint mönstrat papper här hemma som talade mycket för sig själv, och så här blev resultatet:

Framsidan

konfirmationskortFåglarna i övre högra hörnet är stämplade (Tim Holtz-stämpel) och bokstäverna är foamstickers som jag köpt på Panduro (jättepraktiska att ha!)

Insidan

handgjort konfirmationskortDen vita cirkeln på vänster sida har jag stansat ut i min Big Shoot. Stämpeln på andra sidan är också en Tim Holtz-stämpel. Först då jag stämplade den på pappret blev jag inte nöjd, så den på kortet är version nr 2. Det första försöket användes trots allt, det hamnade på min altrade dagbok.

Baksidan

handgjort kortPappret är som sagt fantastiskt bra mönstrat! En handgjort av-stämpel hör dock till när man gör kort själv. Bäst tycker jag det blir när stämpeln är komplett även med mitt namn. Den här stämpeln har jag köpt hos Roxstamps

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *