Krya på dig-piller

Jag är ganska förtjust i återbruk. Nackdelen är att jag därmed lätt samlar på mig lådor och annat, som jag vill skapa något nytt av eller altra, som det kallas när man dekorerar en befintlig sak.

Detta är något som jag gjorde för något år sedan. Kanske kan vara perfekt present till någon som råkar dra på sig en höstförkylning om någon månad eller så?

altrat pillerrörTreorör, rör som det varit annan typ av brustabletter i etc passar alldeles utmärkt till ett sådant här enkelt pyssel! Jag har bara tejpat fast en bit mönstrat papper på röret. Texten är stämplad, embossad, utklippt och sedan fastlimmad. Har du inte stämplar kan du alltid skriva på en lapp, eller kanske köpa klisterbokstäver i en pysselbutik (fråga efter peel off)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *