En dörrkrans av trädgårdsskräp

I helgen bestämde jag mig för att ge en del av vår tujahäck en omgång. Jag kom dock inte så värst långt innan det var en rejäl hög med grenar på marken nedanför stegen. Det är lite trist att bara slänga det, tuja är ändå ett trevligt material att leka med. Så jag slängde lite slarvigt ihop en dörrkrans!

Stommen bestod av en halmkrans och jag lindade fast lite grenar med grön blomstertråd (kunde inte hitta min myrtentråd, typiskt!). Tråden syntes tyvärr men det är kanske trots allt mest jag som lägger märket till den?

På hemvägen i måndags plockade jag lite rönnbär och ett par kastanjer hade fått följa med hem i helgen när vi var ute och cyklade en sväng. Lite höstlig blev den, men känns ändå julig på något sätt. Misstänker att det dyker upp bild på ny dörrkrans om någon eller några veckor!

dörrkrans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *