Ommöblering i pysselrummet

Jag har fortfarande inte fått till någon bra ordning i hela pysselrummet. Nu har jag plockat iordning lite granna och flyttat två av möblerna.

Före

pysselrum

Efter

pysselrumFör ett tag sedan köpte jag en bänk på second hand. Förr hade man LP-skivor i dem, jag har hittat ett nytt användningsområde för den.

scrapalbum förvaringScrapalbum passar perfekt in i facken! Och mitt tidningsställ, som jag fått av en kompis, passar helt perfekt in mellan bänken och garnskåpet. Ja, garnskåpet… Det är jag så nöjd med! Fick tag i det via en säljsida.

garnskåpDet blev lite glapp när jag byggde de två övre hyllavdelarna men jag är nöjd ändå! Det är så enkelt nu att stapla garnnystanen. Just nu tittar jag över mönster för att sticka eller virka upp en del av det här garnlagret.

pysselförvaring i lagerhyllaDen här lagerhyllan ska ut. Snart! Nu kommer jag i alla fall åt att sätta upp maskeringstejp på väggen så jag kan uppskatta hur min hylla ska bli. Tanken är nämligen att större delen av väggen ska upptas av hyllor så jag får till bra förvaring av alla pysselgrejer. Det kommer bli så bra när det är klart!

 

 

 

2 thoughts on “Ommöblering i pysselrummet

  1. Du har det väldigt fint och välorganiserat i ditt pysselrum, må jag säga…..kanske skulle jag behöva en organisatör som du här hemma 😉 Vilken massa inspiration man känner bara av att titta in hos dig och bland allt fint du har, hos dig finns resurser i massor ser jag 🙂
    Önskar dig en fortsatt fin sommar
    Kram Lollo

  2. Så spännande och jag riktigt känner hur inspirationen kommer. Brukar den göra när man håller på med sina grejer. Fint och praktiskt och vilket garnskåp. Kanoners kanoner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *