Jul i juli?

Jo, det känns väl lite malplacerat att sitta ner och göra ett julkort när solen skiner och det är 20-27 grader utomhus men det ska börjas i tid!

julkortTill vänster är det framsidan, och till höger insidan (i ett dubbelvikt kort). Så nu kommer ytterligare ett tips på app! CamScanner. Denna app hjälper mig att klippa ut precis det jag är intresserad av på ett foto. Och därefter har jag satt ihop de två bilderna i InstaCollage.

Textstämpeln köpte jag på Panduro. Har gått och tittat på den flera gånger, och nu när de hade rea gick det inte att låta bli längre! Idén till det här kortet fick jag nästan på direkten och därmed gick det snabbt att sätta ihop. Halvpärlorna har jag limmat fast (lite småpilligt). Sådana har jag storpack av, de finns att köpa här hos Slöjd-detaljer.

 

One thought on “Jul i juli?

  1. Jag är julgalning så för mig är det heeelt naturligt att tänka på julen nu ;-D Å din kommentar gav mig en ide att fylla upp stora glasburkar med olika typer av kottar, borde bli dekorativt till hösten/juletider 😀 Men kastanjer är svårt att leta här, jag bor allt för långt norrut för att de ska finnas, så det pysslet får jag tyvärr hoppa… KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *