Bokklubben Skaparglädje upphör

Sedan några år tillbaka har jag varit medlem i en bokklubb som bara har pysselböcker. Nu har intresset för bokklubben svalnat så förlaget ska avsluta den. Det är lite tråkigt, men samtidigt är jag inte så förvånad. Många av böckerna är faktiskt ganska dyra. Deras ordinariepris ligger en bit över de priser Bokus och Adlibris tar. Jag har väl i alla fall köpt 10-15 böcker från bokklubben sedan jag började och nu när den upphör så rear de ut sina böcker. Så jag passade på att beställa ett par stycken…

pysselböckerNej, alla böcker är faktiskt inte mina! Jag passade nämligen på att fråga om det var några bekanta som ville ha något. Jag beställde bara 2 stycken till mig själv:

  1. Bind en krans (funderar du på att köpa en bok om kransar så rekommenderar jag den andra boken, Kransar, den är mycket bättre! Självklart fanns den redan i mitt bibliotek)
  2. Sticka i naturfärger (denna är slut hos förlaget så jag är sååå glad att jag fick tag i den från bokklubben!)

Mitt lilla pysselbibliotek har därmed blivit ytterligare lite rikare. Där finns många olika teman: stickning, virkning, sömnad, naturmaterial, ljustillverkning, smycken, bakning, snickra, korttillverkning, scrapbooking och naturkosmetika. Och sedan ett stort gäng tidningar med olika pysselinriktning! Tror dock jag får plats med lite till…

 

One thought on “Bokklubben Skaparglädje upphör

  1. Jag är lite för snål för att köpa böckerna själv, men jag har fått några av vänner och de är väldigt trevliga att läsa. För att inte tala om att de är snygga i bokhyllan.

    Sambons kusin har världens bästa pysselbibliotek. Jag skulle kunna sitta hos henne och läsa hur länge som helst, men så är hon syslöjdslärare också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *