Mitt garnskåp är färdigt

För ett tag sedan sågade och limmade jag en hyllavdelare till mitt vitrinskåp. Jag hade material till en hyllavdelare till och den fixade jag för ca 1 månad sedan. Då var det mycket enklare. Vi hade nämligen köpt Ryobis bordscirkelsåg! Oj oj, det blir en rolig leksak i vår verkstad!

Så här blev resultatet när sista hyllavdelaren kom på plats:

garnskåpJag flyttade runt lite granna, bland annat tömdes de grå lådorna på Brilla-garn och det garnet syns numera i skåpet. Tror något annat udda garn istället fick hoppa ner i lådorna.

På raden ovanför Brillagarnet så syns allt min Mallorca-garn från Yarn-paradise. Häromdan blev det utökat med ett orange nystan som jag köpte hos Garnbacken.

garnhyllaFina rader med färg! Jag måste bestämma mig för något mönster till detta garn (så jag tömmer garnskåpet lite grann och jag får lov att köpa mer, eller i alla fall kan motivera vidare garnköp, garn hittar visst hem till mig ändå…)

 

3 thoughts on “Mitt garnskåp är färdigt

 1. Så otroligt snyggt!
  Synd att jag inte stickar. Jag får göra något liknand med mitt tygförråd istället (när jag någon gång får plats med ett stort skåp)

 2. Du har utrustning för myyyycket pysslande du!!
  Så fint du har det:)
  Jag kan berätta att ditt inlägg om kattvänliga balkonger blev uppskattat av min dotter…hon har kollat in det noga och såg massor med bra tips att använda i sina drömmar om egen katt och lägenhet:)
  Hoppas du får en finfin vecka
  Kram Lollo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *