Ett kort i vintagestil

Det här kortet gjorde jag förra vecka:

kort med vintageJag gjorde en kortstomme av ett vitt cardstock och skar sedan till ett brunt papper som var lite mindre. Det dekorerades med en swirl och bilden som ser ut som ett gammalt foto är från ett papper som jag tror jag köpte på Panduro för ett tag sedan.

Jag tycker att insidan till ett kort många gånger är svårt. Här försökte jag knyta ihop till framsidan genom att använda samma bruna papper, utstansat i min Big shoot.

handgjort kort insidaJag använde mig av guldfärgad peel off. Det var lite småpilligt men många gånger blir jag missnöjd då jag skriver för hand. Så egentligen borde jag köpa mer sådana här peel off-bokstäver. De små bokstäverna hade nämligen tagit slut för vanliga bokstäver som exempelvis “a”.

 

 

2 thoughts on “Ett kort i vintagestil

  1. De där bokstäverna tar alltid slut på de man behöver.
    Min vän har ett fint alfabet till sin stansmaskin, då kan man fixa så många man behöver i ett papper som matchar.

    • Jag har tänkt skaffa sådana stansar till min big shoot, för som du säger – då har man alltid de bokstäver man ska ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *