Pyttipanna som smakar kofta

Jag har påbörjat ett nytt projekt (min tröja är nästan färdig, jag måste bara klura på om ärmarna är tillräckligt långa och hur det egentligen är meningen jag snyggt ska avmaska tröjans fram- och bakstycke)

Något som verkar vara väldigt populärt i stickvärlden är att sticka en pyttipanna! Mönstret finns hos Garnomera och det roliga med det är att du kan använda vilket garn och stickstorlek du vill. Jag bestämde mig för att testa ett av mina andra garn från Yarn-paradise.

Pyttipanna spetsuddJag har redan hunnit en bra bit längre sedan jag tog den här bilden. Det går verkligen fort och jag förstår vad stickare menar med att den är beroendeframkallande. Jag misstänker att jag blir klar med denna under kommande vecka. Undrar vad jag ska hitta på därnäst?

2 thoughts on “Pyttipanna som smakar kofta

    • Det här är ett nytt projekt 🙂 Ska bli en pyttipanna-sjal, troligen en väldigt lång sådan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *